Spomaliť. Ochutnávať. Vychutnávať. Inšpirovať sa.
CHEF´S TABLE
Je to koncept degustačných večerí, pripravených našimi šéfkuchármi – Michalom „Majkym“ Birošom a Lukášom „Jardo“ Šepeľom. Počas večere umožňujú ľuďom spoznať im často dobre známe suroviny v inom šate.
Tak ako sa patrí privítať hostí chlebom, aj Chef´s Table sa otvára zdanlivo týmto jednoduchým chodom. Chlebík z pekárne Kromka v špeciálnom tvare malého bochníka, maslo a niečo k tomu – sezónna zelenina alebo bylinky v rôznych podobách. Zvyčajne ďalej ochutnáte marinovanú rybu nastudeno aj tepelne upravenú, vždy čakajte mäsový chod, preddezert aj dezert. Domáce sorbety a zmrzlina, farebné vinaigrettes, rôzne omáčky a bylinky.
Degustačné večere sú o chutnávaní a znovuobjavovaní chutí.
Chef´s Table zvykneme pripravovať dvakrát v mesiace v sobotu. Je potrebné si urobiť rezerváciu priamo tu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf12FFh_7FYrlUpQHYN3DdktwR7r4kWunKS0tS5Ny1t_SNmUg/viewform
Ak sa Vám nechce čakať do soboty, máte možnosť využiť od pondelka do soboty v čase 17:00 – 20:00
CHEF´S CHOICE – 5-chodové degustačné menu – 65€/os.
Na Chef´s Choice nie je potrebná rezervácia vopred, ale odporúčame si na 051/286 61 66 preveriť, či je reštaurácia otvorená.

ENG:
Slow down. Taste. Savor. Get inspired.
CHEF’S TABLE
It’s a concept of tasting dinners prepared by our head chefs — Michal “Majky” Biroš and Lukáš “Jardo” Šepeľa. During the dinner, they let guests discover often well-known ingredients in a new light.
Just as it’s customary to welcome guests with bread, Chef’s Table also opens with this seemingly simple course. A small-loaf bread from the Kromka bakery, butter, and something alongside — seasonal vegetables or herbs in various forms. You will usually go on to taste marinated fish served both cold and cooked; there is always a meat course, a pre-dessert, and a dessert. House sorbets and ice cream, colorful vinaigrettes, various sauces, and herbs.
Tasting dinners are about sampling and rediscovering flavors.
We usually host Chef’s Table twice a month on Saturdays. Please make a reservation here:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf12FFh_7FYrlUpQHYN3DdktwR7r4kWunKS0tS5Ny1t_SNmUg/viewform
If you don’t want to wait until Saturday, you can join us Monday to Saturday from 17:00 to 20:00 for
CHEF’S CHOICE — 5-course tasting menu — €65/person.
No reservation is required for Chef’s Choice, but we recommend calling 051/286 61 66 in advance to check that the restaurant is open.
